ROCHE Financieel Adviseurs

Piaggio Roche
Piaggio Roche
Piaggio Roche
Piaggio Roche

Corrien | Roche

We hebben destijds contact gezocht met Hans, vanwege de (on)zichtbaarheid van ons kantoor. We waren verhuisd naar een eerste verdieping in het dorp, terwijl we voorheen op de begane grond zaten met een grote winkelpui. In het nieuwe pand hebben we kleine ramen, waar we weinig reclame mogen maken, omdat we gebonden zijn aan de regels van de VVE en de Gemeente.

Hans heeft toen goed met ons meegedacht en breed meegekeken naar de mogelijkheden. O.a. hebben we toen besloten om de ramen van ons pand met de letters ROCHE te voorzien en daar als het donker is een verlichting achter te plaatsen. ’s-Avonds in het donker zie je ons dus vanaf de weg en het parkeerterrein de Poort mooi en ingetogen schijnen.

Ook is Hans met het idee gekomen van de Piaggio, waarbij met verschillende doeken reclame gereden wordt. Niet met produktinformatie, maar om mensen een glimlach op het gezicht te geven. En daarnaast natuurlijk met het doel bij het afsluiten van bijvoorbeeld hun hypotheek of verzekering aan ROCHE financieel adviseurs denken. De piaggio gebruiken we om o.a. pakketjes bij onze cliënten te bezorgen, maar ook bij diverse evenementen in Oirschot. Het doek is daarbij steeds passend. 

Ja en hoeveel effect heeft het dan? Hoeveel zichtbaarder zijn we geworden? Dit blijft lastig meetbaar. We krijgen in ieder geval alleen maar positieve reacties. De mooiste is eigenlijk van een cliënt die er graag een keertje zelf in wilde rijden en deze op zijn school waar hij werkt een hele week gebruikt heeft voor een project. Iedere dag kreeg ik per mail een verslagje hoe het ging met onze Piaggio.